Kontakt

bodelingsoverenskomst

Mathias M. Lund Bach

Indehaver, cand.jur.

Kontakt

Mit navn er Mathias L. Bach og jeg stiftede i 2016 Bodelingsoverenskomst.dk. Jeg er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2016 og har stor erfaring med fast ejendom og familieret fra både et advokatkontor på Frederiksberg om som selvstændig under firmaet Nyt Skøde med kontor på Frederiksberg. Med erfaring fra mere end 1.500 ejendomshandler og flere hundrede skilsmisser har jeg fået et indgående kendskab til behovet for juridiske skabeloner. I mange situationer – herunder i tilfælde af skilsmisse, kan det virke konfliktoptrappende at indlede en proces med hver sin advokat. At parterne forinden har muligheden for at danne sig et overblik om hvad man skal blive enige om igennem en skabelon, før man søger juridisk rådgivning, kan i mange tilfælde være en meget sund start.

Formularer og skabeloner kan ikke afløse juridisk rådgivning, hvorfor et køb og brug af disse forudsætter at man sætter sig ind i stoffet samt en erkendelse af, at man ikke nødvendigvis får afdækket alt. Omvendt er udeblivelsen af et aftaleretligt fundament ved hverken køb af skabeloner eller personlig juridisk rådgivning ikke at anbefale. Brugen af skabeloner er derfor for rigtig mange mennesker både en god start og i mange tilfælde endda den bedste løsning.

Jeg håber at jeg igennem denne side og med min gennemarbejdede bodelingspakke kan aflaste din situation og dit behov.

Med venlig hilsen

Mathias M. L. Bach, Cand.jur.

    Nyt skøde ved skilsmisse, kr. 2.500 inkl. momsNyt skøde ved separation, kr. 2.500 inkl. momsNyt skøde ved samlivsophør, kr. 2.500 inkl. moms